Over ons
5739
page-template-default,page,page-id-5739,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

In het Wonderland is een kleine, gezellige, creatieve fotostudio in Landen (Vlaams-Brabant). Elke studiosetting is ontsproten uit het creatieve brein van Vicky. Naast foto- en videografie is illustreren haar tweede passie en in de studio kan ze die passies combineren. Met de studiosets wil ze kleine wereldjes maken, om even te ontsnappen aan de grote echte wereld. Een nieuwe wereld waar fantasie koning is en waar alles mogelijk is. De achtergronden zijn zelf ontworpen en ieder decorstuk werd handgemaakt. Creatieve studiofotografie om bij weg te dromen!


Wij zijn Alice en Mellow, de studio-assistenten van ons mensje Vicky. … wij houden haar gezelschap en testen ieder nieuw decor voor haar uit. Wij zijn echter niet in de studio wanneer er klanten zijn. We leggen graag even uit waarom: we hadden niet zo’n fijn leven gehad toen Vicky en haar man Antonio ons adopteerden uit het asiel. We vertoonden sporen van mishandeling en waren bang van onbekende mensen. We voelen ons superfijn hier bij hen en in de studio genieten we heel erg van onze job. Maar mensjes die we niet kennen, vinden we een beetje akelig. We hebben veel mensjes gekend die ons kwaad hebben gedaan en dat vergeten we moeilijk. We weten dat Vicky en Antonio ons nooit kwaad zullen doen, maar van nieuwe mensen zijn we bang. Daarom spelen wij lekker in de tuin als er een fotoshoot is. Dan hoeft niemand bang te zijn.