Fotoshoot boeken
5780
page-template-default,page,page-id-5780,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Wil je graag ook eens langskomen in het Wonderland?
Dat zouden wij heel erg fijn vinden!

De studio is enkel open op afspraak. Je kan voor iedere dag van de week een afspraak maken en dit kan van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. De studio bevindt zich op de tweede verdieping van het woonhuis van fotografe Vicky, er moeten dus wat trappen worden beklommen om in het Wonderland te komen.

Alice en Mellow (de honden) zijn niet in de studio op het moment van een fotoshoot.

ADRES:
Roosgrachtlaan 23
3400 Landen

Een studioshoot duurt doorgaans een uur. Elk decor is aanpasbaar en er worden altijd nieuwe decorstukken aangemaakt en toegevoegd om ervoor te zorgen dat elke shoot uniek is. Er worden ook steeds nieuwe decors ontworpen en toegevoegd aan het aanbod.

PRIJS: 330€
inclusief minimum 50 foto’s in lage én hoge resolutie
nabewerkt in kleur en zwart-wit

Een shoot kost 330€ (incl. BTW) en je krijgt alle geselecteerde foto’s (dat zijn er minimum 50) digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie, nabewerkt zowel in kleur als in zwart-wit. Je betaalt dus achteraf niet extra bij om je bestanden in hoge resolutie te ontvangen, alle beelden zitten inbegrepen in de prijs. Je krijgt ook één grote afdruk (A3-formaat) naar keuze. Extra afdrukken kunnen achteraf worden bijbesteld.


 

Vul het formulier hieronder in om ons te contacteren.
Hopelijk tot snel!